(227) Son Bülten & Yeni Sistem

DomainBülten.com

Haftalık Domain Bülten 17.07.2018

Son Bülten & Yeni Sistem

Son bültenden herkese merhaba,

6 sene evvel bu günlerde başladığımız bülten yolculuğunun sonuna geldik. Şu an son bülteni okuyorsunuz. Platformda DomainBülten benzeri, Acil Satılıklar ve İndirimdekiler ve sair özel bültenler yayınlayacağız. Bu bültenler hakkında duyurular sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz.

Bu bülten aynı zamanda hepimiz için önemli bir değişimin başlangıcı. Blockchain teknolojisi ile birlikte birçok iş modeli evrim geçirmeye başladı. Bu evrime en yatkın sektörlerden birisi de alan adı sektörü.
Biz de platformu değişen teknolojik anlayışa ayak uydurmak için elimizden geleni yapmaya çalışacağız.

Bu teknolojik değişim sadece dışarıdan edindiğimiz bilgilerle oluşmayacak. 6 senelik pazar yeri tecrübelerimizi de işin içerisine katarak sadece yazılım üzerinden ilerleyen işlemler için satış bedel üzerinden yüzde komisyon almayı yavaş yavaş terkedeceğiz.

Bir süredir alım-satım işlemlerinde uyguladığımız %15 hizmet bedelini %10 seviyesine çekip transfer merkezi işlemlerini alıcı ve satıcı arasında halledilebilecek şekilde denemeler yaptık. Şimdiye dek yaptığımız işlemlerin sadece 1 tanesinde sorun yaşandı/bildirildi. Elde ettiğimiz bu veriler sayesinde transfer merkezi işlemlerini taraflara bırakma kararı aldık.

Bu bağlamda benzer politikalar uygulamaya karar verdik.
Detayları şu an paylaşamıyorum fakat dünyada uygulanan tarifelerden en ekonomik olanını kullanacağınızın sözünü verebilirim. Yakında yeni tarifelerimizi duyuracağız.
Bu gecişi kademeli olarak gerçekleştirmemiz gerekiyor. İlk adımımız açık artırmalarda olacak.
Satış bedeli üzerinden %85 ödeme yaptığımız açık artırmalarda artık satış bedeli üzerinden % hizmet bedeli almayacağız. Her başarılı satış için satış bedeli ne kadar olursa olsun 1 Ağustos 2018 tarihinden itibaren sabit 9 TL almaya başlayacağız. Yeni sistem hakkında az çok fikrinizi oluşturacağını düşünüyorum :)

Açık artırmalar ile başlattığımız bu trend değişimi platform için hemel al/teklif usulü satışlarla devam edecek. 2018 içerisinde bu geçişi tamamlamak niyetindeyiz.
Bu değişim sadece % komisyonu içermiyor. Farklı değişikler de söz konusu. Yazılım alt yapımızı ayarladıkça duyuruları yapacağız. Duyurulara, hesabınıza giriş yapında Hesabım sayfasından ulaşabilirsiniz. Kısa bir süre içerisinde duyurulara destek.alanadlari.com adresinden ulaşabileceksiniz. Duyuruları aynı zamanda Twitter ve Facebook sayfalarımızdan da sizlere ulaştıracağız.

6 senedir mutlaka sürçü lisan etmişimdir. Affola :)
Saygılarımla

Doğru seçilmiş .com uzantısı aynı zamanda inanılabilirlik ile beraber gelir. Girişimlere bu açıdan da avantaj sağlar.

Açık Arttırmalardan

Whois

© 2012 - 2023 domainbulten.com Her Hakkı Saklıdır.

hepsini aç +

© 2012 - 2023 domainbülten.com